Πως το λάθος στοματικό διάλυμα μπορεί να κιτρινίσει τα δόντια σας
12 Σεπτεμβρίου, 2019
Πόσο κοστίζει η λεύκανση των δοντιών
22 Σεπτεμβρίου, 2019
Show all

Tα κίτρινα δόντια αφαιρούν λάμψη και προσθέτουν χρόνια

Στις ημέρες μας η ηλικία είναι κάτι σχετικό, καθώς πολλές φορές δεν συνάδει με την εξωτερική εμφάνιση κάποιου.

Όλο και πιο συχνά πλέον, γυναίκες και άνδρες φαίνονται και αισθάνονται πολύ πιο νέοι από ότι πραγματικά είναι και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν υιοθετήσει στην καθημερινότητά τους συνήθειες και πρακτικές που καθυστερούν τα σημάδια του γήρατος.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική, αποτελούν δύο σημαντικούς συμμάχους στη μάχη μας με το χρόνο, ενώ πολλές φορές καταστέλλουν τις αρνητικές συνέπειες του στρες, το οποίο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά και την υγεία μας αλλά και την εξωτερική μας εμφάνιση.

Η καλή διατροφή, η σωστή καθημερινή ενυδάτωση του οργανισμού μας με άφθονο νερό, τα συμπληρώματα διατροφής, τα εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα, τα προϊόντα μακιγιάζ, καθώς και μία καλαίσθητη και μοντέρνα επιλογή στα ρούχα, μπορούν να μας δείξουν ακόμα και 10 χρόνια πιο κάτω από την πραγματική μας ηλικία, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να περάσουμε τη πόρτα του πλαστικού χειρουργού.

Ωστόσο υπάρχει κάτι που μπορεί να προδώσει τη πραγματική μας ηλικία ακόμα και αν τηρούμε όλα τα παραπάνω κατά γράμμα και αυτό είναι τα δόντια μας.

Με την πάροδο του χρόνου, τα δόντια μας αποχρωματίζονται γιατί διαβρώνεται το σμάλτο και κατά συνέπεια η οδοντίνη που βρίσκεται κάτω από το σμάλτο των δοντιών μας.

Η φθορά αυτή προκαλείται κυρίως από τις όξυνες τροφές που καταναλώνουμε και από την ελλείπει στοματική υγιεινή.

Δείτε πώς θα κρατήσετε το χαμόγελό σας για πάντα νεανικό με προϊόντα εξειδικευμένα στη Λεύκανση Δοντιών.

Ο αποχρωματισμός των δοντιών είναι μία διαδικασία αργή, μα προοδευτική και το αποτέλεσμα σίγουρα στο τέλος δεν είναι κολακευτικό. Τα κίτρινα δόντια αφαιρούν την λάμψη και τη γοητεία ακόμα και από το πιο όμορφο πρόσωπο και είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί ή να καλυφθεί.

Κάθε φορά που μιλάμε, που χαμογελάμε ή γελάμε φαίνονται τα δόντια μας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε.

Η δράση και η αποτελεσματική αντιμετώπιση είναι η μόνη λύση για να κερδίσουμε πίσω το όμορφο χαμόγελό μας.

Οι τακτικές όπως το να βάζουμε το χέρι μας μπροστά για να κρύψουμε το χαμόγελό μας, είναι λάθος.

Το να χαμογελάμε στις φωτογραφίες με κλειστό το στόμα για να μην  φανεί το κίτρινο χρώμα των δοντιών μας, επίσης λάθος.

Το να αποφεύγουμε να γελάσουμε, ακόμα μεγαλύτερο λάθος.

Η νεανική εμφάνιση είναι κάτι που ξεκινάει από μέσα μας. Η νιότη έχει ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και ενέργεια, όταν λοιπόν αποφεύγουμε το γέλιο και κρύβουμε το χαμόγελο, βαραίνουμε και γερνάμε μέσα μας γιατί δεν μπορούμε να εκφραστούμε όπως πραγματικά θέλουμε και σύντομα αυτό επηρεάζει και την εξωτερική μας εμφάνιση.

Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζουμε τον εαυτό μας και να διατηρούμε μία κατάσταση που πολύ εύκολα και οικονομικά μπορεί να διορθωθεί.

Δείτε πώς θα κρατήσετε το χαμόγελό σας για πάντα νεανικό με προϊόντα εξειδικευμένα στη Λεύκανση Δοντιών.