Ένα λευκό χαμόγελο βοηθά στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων
30 Σεπτεμβρίου, 2019
Show all

Το χαμόγελο που κερδίζει τον έρωτα

Όσα μυθιστορήματα και όσα ποιήματα και να διαβάσουμε, όταν περιγράφεται ο έρωτας στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, τα μάτια και το χαμόγελο είναι εκείνα τα στοιχεία που αποκορυφώνονται.

Τα μάτια γιατί είναι ο καθρέφτης της ψυχής, το χαμόγελο γιατί είναι το συναίσθημα.

Πόσες φορές άραγε έχουμε θαυμάσει φωτογραφίες ζευγαριών, που χωρίς να είναι στημένες, χωρίς να υπάρχουν φλογερά βλέμματα και παθιασμένες στιγμές, το χαμόγελό τους διηγείται την ιστορία της αγάπης τους με τον πιο ουσιώδη τρόπο.

Το χαμόγελο είναι χρώμα, είναι αλήθεια και αμοιβή, είναι η πρώτη έκφραση που μοιραζόμαστε με κάποιον ή κάποια που μας έλκει. Εκείνη η στιγμή, που ανάμεσα σε εκατομμύρια σε άλλες, είναι τόσο ξεχωριστή και που έχουν γραφτεί τόσο και τόσα τραγούδια για να μας θυμίζουν πάντα εκείνο το καρδιοχτύπι που συνόδευε εκείνο το χαμόγελο.

Ωστόσο όλη αυτή η ρομαντική διάθεση διεγείρεται από την εικόνα… και το χαμόγελο που κερδίζει πάντα τον έρωτα είναι εκείνο όπου τα δόντια του αποπέμπουν υγεία και λευκότητα.

Ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο είναι πόλος έλξης για το αντίθετο φύλλο αλλά και κάτι που ακόμα και αν δεν μας χαρίστηκε απλόχερα από το DNA μας, μπορούμε να αποκτήσουμε μέσω της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Αυτό όμως στο οποίο πρέπει να δίνουμε καθημερινά σημασία είναι στο πώς θα διατηρήσουμε το χαμόγελο αυτό λευκό και φωτεινό.

Σίγουρα η σωστή στοματική υγιεινή είναι το Νο 1, οι λευκαντικές οδοντόκρεμες είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να μπει μέσα στη ζωή μας και από εκεί και πέρα αυτό που μπορεί να λειτουργήσει έως ο πιο σημαντικός μας σύμμαχος είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα λεύκανσης που μπορεί να εξασφαλίσει 2 τόνους λευκότερα δόντια.

Φροντίζοντας τα δόντια μας σωστά και διατηρώντας το λευκό τους χρώμα εξασφαλίζουμε μία πιο νεανική και ερωτεύσιμη εικόνα του εαυτού μας.