Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να αναφέρει τους λόγους.

Από την πλευρά μας, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.thesmiliepoint.com, οφείλει να του επιστρέψει τα χρήματα που πλήρωσε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής (εξαιρούνται τα έξοδα της αντικαταβολής), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την υπαναχώρηση.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εάν:

 • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
 • Η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί.
 • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.

Ποια είναι η διαδικασία υπαναχώρησης;

 1. Ο πελάτης καλεί στο 6977503206 ή ενημερώνει γραπτώς την εταιρία, στο info@thesmilepoint.com εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε το προϊόν.
 2. Ο πελάτης στέλνει το προϊόν που δεν επιθυμεί στη διεύθυνση Ερμού 4, Λουτρά Αιδηψού 343 00, Ελλάδα, φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με κάποιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, μαζί με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο αγοράς.
 3. Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση ή χωρίς επιβάρυνση μπορεί να το επιστρέψει στην έδρα μας, επί της οδού Ερμού 4, Λουτρά Αιδηψού 343 00, Ελλάδα,.
 4. Μόλις το παραλάβουμε ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωράμε επιστροφή της αρχικής αξίας της παραγγελίας του με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή της.

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής λανθασμένου* ή ελαττωματικού** προϊόντος;

*Λανθασμένο είναι το προϊόν που λαμβάνει ο πελάτης και δεν είναι αυτό της παραγγελίας.

** Ελαττωματικό θεωρείται το προϊόν που έχει σπάσει κατά την μεταφορά.
Η επιχείρηση μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς ή να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.

 1. Ο πελάτης καλεί στο 6977503206 ή ενημερώνει γραπτώς την εταιρία, στο info@thesmilepoint.com εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε το προϊόν. Ζητάμε από τον πελάτη να μας στείλει μια φωτογραφία του λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος.
 2. Ο πελάτης στέλνει το προϊόν που δεν επιθυμεί άμεσα, στη διεύθυνση, Ερμού 4, Λουτρά Αιδηψού 343 00, Ελλάδα, φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με κάποιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά.
 3. Τα έξοδα μεταφορικών επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό κατάστημα thesmilepoint.com
 4. Μαζί με τον πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα συνεννοείται για την εκ νέου αποστολή του προϊόντος ή για επιστροφή των χρημάτων του. Τα μεταφορικά έξοδα της αποστολής επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό κατάστημα thesmilepoint.com