Tα κίτρινα δόντια αφαιρούν λάμψη και προσθέτουν χρόνια
19 Σεπτεμβρίου, 2019
Πως η λεύκανση των δοντιών μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας
23 Σεπτεμβρίου, 2019
Show all

Πόσο κοστίζει η λεύκανση των δοντιών

Στις ημέρες μας η λεύκανση δοντιών μπορεί να μοιάζει με πολυτέλεια. Είναι τελικά όμως το κόστος μίας λεύκανσης απαγορευτικό;

Σίγουρα τα λευκότερα δόντια μας δείχνουν πιο ελκυστικούς και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πολλές φορές όμως η τιμή μίας λεύκανσης αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντας στο να προχωρήσουμε για να αποκτήσουμε και εμείς ένα λευκότερο χαμόγελο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι  η συνεχώς αυξανόμενη επιθυμία όλο και περισσότερων ανθρώπων να έχουν ένα λευκό και υγιές χαμόγελο, δημιούργησε προϊόντα και μεθόδους σε πολύ προσιτές τιμές.

Η λεύκανση δοντιών σήμερα ξεκινά από τα 2,50€ και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 800€. Την τιμή την καθορίζουν οι τόνοι λεύκανσης που έχουν ανάγκη τα δόντια μας, καθώς και η διάρκεια του αποτελέσματος.

Αν ξεκινήσουμε να δράμε προληπτικά από νωρίς, μία απλή λευκαντική οδοντόκρεμα μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών μας για πολύ περισσότερο χρόνο.

Αν η ανάγκη μας για ένα λευκότερο χαμόγελο έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις τότε ένα επιστημονικά σχεδιασμένο σύστημα για λευκότερα δόντια, ίσως είναι το κατάλληλο προϊόν για εμάς. Η τιμή του στα 29.99€ είναι πολύ προσιτή και μπορεί να μας χαρίσει τουλάχιστον 2 τόνους λευκότερα δόντια.

Δες το προϊόν που εξασφαλίζει 2 τόνους λευκότερα δόντια. Glorysmile Whitening Kit

Αν πάλι η φθορά του σμάλτου στα δόντια μας είναι προχωρημένη, άρα και οι ανάγκες μας αυξημένες, τότε η επαγγελματική λεύκανση από έναν οδοντίατρο είναι η μόνη λύση για να προσεγγίσουμε το φυσικό χρώμα των δοντιών μας, καθώς ο επαγγελματίας οδοντίατρος μπορεί να μας χαρίσει ένα λευκό χρώμα μέχρι και 8-10 τόνους πιο φωτεινό από το αρχικό μας, έχοντας βέβαια και το ανάλογο κόστος.

Η πρόληψη, όπως με όλα τα θέματα αισθητικής και υγείας είναι σημαντική! Όσο πιο γρήγορα προλάβουμε κάτι, τόσο πιο εύκολα και οικονομικότερα το αντιμετωπίζουμε. Το παν είναι να μην εγκαταλείπουμε τον εαυτό μας!