Χρησιμοποιείτε σωστά την οδοντόβουρτσά σας;
24 Σεπτεμβρίου, 2019
Το χαμόγελο που κερδίζει τον έρωτα
30 Σεπτεμβρίου, 2019
Show all

Ένα λευκό χαμόγελο βοηθά στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων

Η εξωτερική εμφάνιση στις μέρες μας παίζει σημαντικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, ενώ μπορεί να ενισχύσει ή να σαμποτάρει την επαγγελματική μας πορεία και εξέλιξη.

Η φυσική ομορφιά είναι πάντοτε ένα σημαντικό ατού και για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες, γιατί απλά ανοίγει πόρτες.

Σαφώς είναι λογικό η δύναμη της ομορφιάς να μας φτάνει μέχρι ένα σημείο, καθώς από εκεί και πέρα θα πρέπει να επιδείξουμε τις γνώσεις και τις ικανότητές μας.

Ας ορίσουμε όμως πρώτα την ομορφιά

Ο χαρακτηρισμός ενός ανθρώπου ως όμορφου, είτε σε ατομικό επίπεδο είτε κατά κοινή ομολογία, βασίζεται συχνά και σε κάποιο συνδυασμό εσωτερικής ομορφιάς, η οποία συμπεριλαμβάνει ψυχολογικούς παράγοντες όπως προσωπικότητα, ευφυΐα, χάρη, κοινωνικότητα, γοητεία, ηθική ακεραιότητα, αρμονία και κομψότητα και εξωτερικής ομορφιάς, η οποία περιλαμβάνει φυσικούς σωματικούς παράγοντες, όπως η υγεία, η νεότητα, η σεξουαλικότητα, η συμμετρία και η χροιά της επιδερμίδας του προσώπου.

Στη σημερινή εποχή που η κοσμετολογία έχει εξελιχθεί σημαντικά, κάθε γυναίκα και κάθε άνδρας έχει πρόσβαση στις τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα του. Η χρήση αυτών των τεχνολογιών, είτε πρόκειται για το σώμα μας είτε για το πρόσωπό μας,  πρέπει να γίνεται, γιατί πέρα από την βελτίωση της εξωτερικής μας εμφάνισης, κερδίζουμε άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, την αυτοπεποίθηση.

Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση:

Έχουν τον έλεγχο της ζωής τους

Είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους

Έχουν επιμονή και ηγετικές ικανότητες

Είναι παραγωγικοί

Κάνουν καλύτερη διαχείριση του στρες

Πετυχαίνουν τους στόχους τους

Μια όμορφη εξωτερική εμφάνιση, πέρα από τα οφέλη που φέρνει στο ίδιο το άτομο, δημιουργεί το αίσθημα της εμπιστοσύνης στους γύρω του, όταν φυσικά συμβαδίζουν και τα χαρακτηριστικά της υπευθυνότητας και της ικανότητας.

Κερδίζει τα βλέμματα και τις πρώτες εντυπώσεις δημιουργώντας το πεδίο που χρειαζόμαστε για να δράσουμε και να δείξουμε τι αξίζουμε.

Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας, γιατί είναι δύναμη. Πρέπει να δίνουμε σημασία στα ρούχα μας, στο μακιγιάζ, στα μαλλιά, στο σώμα μας, στην περιποίηση του προσώπου μας, γιατί για να διατηρηθούν όλα αυτά σημαίνει ότι ακολουθούμε ένα υγιές life style.

Μα αυτό που πρέπει να προσέχουμε πάνω από όλα είναι το χαμόγελό μας, γιατί αυτό είναι που κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις. Ένα λευκό, ειλικρινές και λαμπερό χαμόγελο ελκύει, πείθει και προωθεί τις επιδιώξεις μας. Είναι το μέσο με το οποίο επικοινωνούμε καθημερινά με όλους και το πρώτο όπλο που έχουμε μέσα στο οπλοστάσιό μας.