Τα προϊόντα μας

THE SMILE POINT Wireless Deluxe Dual Light Teeth Whitening Kit
12 Σεπτεμβρίου, 2021
Show all

The Smile Point Kit-Gel Pen (3x3ml)

25.00

Διατήρησε το όμορφο, λευκό χαμόγελό σου!

Ξέρουμε πως θέλεις να διατηρήσεις το αστραφτερό χαμόγελό σου! Τα The Smile Point Kit-Gel Pen (3*3ml) Refills είναι τα συμπληρωματικά gel που χρησιμοποιείς όταν έχεις ολοκληρώσει τη βασική θεραπεία λεύκανσης με το The Smile Point-Teeth Whitening Kit και βρίσκεσαι στο στάδιο της συντήρησης.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 3 συμπληρωματικά gel pen για να διατηρήσεις το όμορφο, λευκό χαμόγελό σου!

Δεν περιλαμβάνεται η συσκευή του LED φωτισμού.

Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Τι είναι;

ΤοThe Smile Point Kit-Gel Pen (3*3ml) είναι ένα σετ που λειτουργεί συμπληρωματικά με τη βασική θεραπεία λεύκανσης The Smile Point Whitening Kit συμβάλλοντας στη διατήρηση του λευκού χαμόγελου και φυσικά της αυτοπεποίθησης!

Ένα αξιόπιστο, ασφαλές, γρήγορο και εύκολο σύστημα για να διατηρήσεις το αστραφτερό χαμόγελο που απέκτησες με τη βασική θεραπεία λεύκανσης του The Smile Point Whitening Kit.

Συστατικά

Sorbitol, Aqua, Phthalimidoperoxycaproic(PAP), Propylene Glycol, Glycerin, Potassium Niytate, PEG-8, Hydroxyapatite, Cellulose Gum, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Saccharin Sodium, Menthol, Methylparaben, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Chamomilla Recutita Extract, Punica Granatum Seed Extract, Sodium Bicarbonate, Propylparaben

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σου

Όπως και κατά τη διάρκεια της θεραπείας σου με το The Smile Point Whitening Kit, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του GEL σε κάθε δόντι, στην συνεχεία ιδανικά χρησιμοποιήστε την συσκευή φωτός για τα  maximum αποτελέσματα!

.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του Gel και γιατί με ωφελούν?
  • Περιέχει τον νέο λευκαντικό παράγοντα PAP 12% (non-peroxide) ο οποίος αποδεδειγμένα λευκαίνει τα δόντια , προσφέρει προστασία ενάντια στην δημιουργία της οδοντικής πλάκας και προσφέρει μακροχρόνιο αντιμικροβιακο όφελος.
  • Τα φυσικά συστατικά στην σύνθεση του GEL όπως χαμομήλι, Aloe Vera και Ρόδι εξασφαλίζουν φρέσκια και ευχάριστη αναπνοή
  • Είναι  απολύτως ασφαλές, επιστημονικά ελεγμένο και εγκεκριμένο από τον αρμόδιο Ευρωπαϊκό Οργανισμό (CPNP), δεν προκαλεί ερεθισμούς στα ούλα ούτε επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση του αποτελείται από μη τοξικά- vegan συστατικά.
  • Η ποσότητα που περιέχεται στο KIT εξασφαλίζει τουλάχιστον 15 χρήσεις. Αρκετές για 2 ολοκληρωμένες εβδομαδιαίες θεραπείες.
Τι είναι τα The Smile Point Kit-Gel Pen (3*3ml) ;

Τα The Smile Point Kit-Gel Pen (3*3ml) είναι τα συμπληρωματικά gel που χρησιμοποιείς όταν έχεις ολοκληρώσει τη βασική θεραπεία λεύκανσης με το The Smile Point Whitening Kitκαι βρίσκεσαι στο στάδιο της συντήρησης. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 3 συμπληρωματικά Gel Pen για να διατηρήσεις το αστραφτερό χαμόγελό σου! Δεν περιλαμβάνεται η συσκευή του LED φωτισμού.

Πόσες εφαρμογές περιλαμβάνει το κάθε Gel Refill;

Το κάθε Gel Refill περιλαμβάνει 3 στυλό των 3ml, οπότε έχεις 15 εφαρμογές στο σύνολο.

Αποστολή

ΕΛΛΑΔΑ

Παράδοση στο σπίτι:
– Κανονική παράδοση – 5 EURΟ / ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 EURΟ

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.
Οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες.

Πληρωμή

Διαθέτουμε τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

– Visa
– Mastercard
– Paypal

-Τραπεζική Πληρωμή

-Αντικαταβολη (+3,00 ευρω)

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: Στο The Smile Point έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθώς και την ασφάλεια των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας μας για να μπορούμε να σου παρέχουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία αγοράς.