Τα προϊόντα μας

Glorysmile Teeth Whitening Pen
1 Ιουλίου, 2019
Combo 2
13 Νοεμβρίου, 2019
Show all

Glorysmile Teeth Whitening Gel Refills

19.99

Διατήρησε το όμορφο, λευκό χαμόγελό σου!

Ξέρουμε πως θέλεις να διατηρήσεις το αστραφτερό χαμόγελό σου! Τα Glorysmile Teeth Whitening Gel Refills είναι τα συμπληρωματικά gel που χρησιμοποιείς όταν έχεις ολοκληρώσει τη βασική θεραπεία λεύκανσης με το Glorysmile Teeth Whitening Kit και βρίσκεσαι στο στάδιο της συντήρησης.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 3 συμπληρωματικά gel για να διατηρήσεις το όμορφο, λευκό χαμόγελό σου!

Δεν περιλαμβάνεται η συσκευή του LED φωτισμού.


Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: Refill Κατηγορία:

Τι είναι;

Το Glorysmile Teeth Whitening Gel Refills είναι ένα σετ που λειτουργεί συμπληρωματικά με τη βασική θεραπεία λεύκανσης Glorysmile Teeth Whitening Kit συμβάλλοντας στη διατήρηση του λευκού χαμόγελου και φυσικά της αυτοπεποίθησης!

Ένα αξιόπιστο, ασφαλές, γρήγορο και εύκολο σύστημα για να διατηρήσεις το αστραφτερό χαμόγελο που απέκτησες με τη βασική θεραπεία λεύκανσης του Glorysmile Teeth Whitening Kit.

Συστατικά

Sorbitol, Aqua, Phthalimidoperoxycaproic(PAP), Propylene Glycol, Glycerin, Potassium Niytate, PEG-8, Hydroxyapatite, Cellulose Gum, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Saccharin Sodium, Menthol, Methylparaben, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Chamomilla Recutita Extract, Punica Granatum Seed Extract, Sodium Bicarbonate, Propylparaben

Προσαρμόζετε στις ανάγκες σου

Όπως και κατά τη διάρκεια της θεραπείας σου με το Glorysmile Teeth Whitening Kit, γέμισε το ¼ της σύριγγας με gel και εφάρμοσε στο πάνω μέρος του στοματικού δισκίου και ακολούθως ¼ της σύριγγας gel στο κάτω.

Τι είναι τα Glorysmile Teeth Whitening Gel Refills;

Τα Glorysmile Teeth Whitening Gel Refills είναι τα συμπληρωματικά gel που χρησιμοποιείς όταν έχεις ολοκληρώσει τη βασική θεραπεία λεύκανσης με το Glorysmile Teeth Whitening Kit και βρίσκεσαι στο στάδιο της συντήρησης. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 3 συμπληρωματικά gel για να διατηρήσεις το αστραφτερό χαμόγελό σου! Δεν περιλαμβάνεται η συσκευή του LED φωτισμού.

Πόσες εφαρμογές περιλαμβάνει το κάθε Gel Refill;

Το κάθε Gel Refill περιλαμβάνει 2 εφαρμογές οπότε έχεις 6 εφαρμογές στο σύνολο.

Πόση gel να εφαρμόσω στο στοματικό δισκίο;

Γέμισε το ¼ της σύριγγας με gel και εφάρμοσε στο πάνω μέρος του στοματικού δισκίου και ακολούθως ¼ της σύριγγας gel στο κάτω. Αν σου φαίνεται πολύ προσάρμοσε την ποσότητα στις ανάγκες σου.

Ποια είναι η ημερομηνία λήξης των Gel Refills;

Χρησιμοποιήστε τα Gel Refills μέσα σε διάστημα 24 μηνών από το άνοιγμα της συσκευασίας.

Αποστολή

ΕΛΛΑΔΑ

Παράδοση στο σπίτι:
– Κανονική παράδοση – 5 EURΟ / ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 EURΟ

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.
Οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες.

Πληρωμή

Διαθέτουμε τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

– Visa
– Mastercard
– Paypal

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: Στο The Smile Point έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθώς και την ασφάλεια των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας μας για να μπορούμε να σου παρέχουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία αγοράς.