Πόσο κοστίζει η λεύκανση των δοντιών
22 Σεπτεμβρίου, 2019
Χρησιμοποιείτε σωστά την οδοντόβουρτσά σας;
24 Σεπτεμβρίου, 2019
Show all

Πως η λεύκανση των δοντιών μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας

Ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας και γενικά την ψυχολογία μας.

Η ψυχολογία της υγείας έχει αποδείξει ότι η βιολογία μας, η κατάσταση της ψυχολογίας μας, η συμπεριφορά μας καθώς και οι κοινωνικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την υγεία μας.

Αυτό σημαίνει ότι μία παρατεταμένη άσχημη ψυχική κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει μία ασθένεια, ενώ μία καλή ψυχολογική κατάσταση μπορεί να την αποτρέψει ή να βοηθήσει σημαντικά στη θεραπεία ή την αποκατάσταση του ατόμου.

Το γέλιο , η σκέψη και οι επιθυμίες μας είναι σημαντικά κομμάτια της ζωής και της προσωπικότητάς μας και πρέπει να εκφράζονται.

Προσέχοντας την υγεία μας και την εξωτερική μας εμφάνιση γινόμαστε πιο δυνατοί απέναντι στις αντιξοότητες που συναντάμε στη ζωή μας κατά καιρούς. Αυτοί οι δύο παράγοντες έχουν μέγιστη σημασία και δεν πρέπει να τους παραμελούμε.

Αν λοιπόν κρίνουμε ότι ένα πιο λευκό χαμόγελο θα συμβάλει στην συνολική μας εικόνα και θα δράσει θετικά στην ψυχολογία μας, τότε είναι σίγουρα ένα βήμα που πρέπει να κάνουμε. Άλλωστε ένα λαμπερό χαμόγελο μας δείχνει πάντοτε πιο νέους και γοητευτικούς ενισχύοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές μας επιδιώξεις, αφού ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας.

Για να διατηρήσουμε όμως την υγεία και την εξωτερική μας εμφάνιση στα στάνταρ που έχουμε θέσει για τον εαυτό μας, θα πρέπει να ακολουθούμε και το ανάλογο life style που θα τα προάγει.

Το σώμα μας, το δέρμα μας, τα μαλλιά μας και τα δόντια μας, για να διατηρηθούν υγιή και λαμπερά θα πρέπει να τα προσέχουμε ακολουθώντας συνήθειες που γνωρίζουμε καλά ότι έχουν πετυχημένα αποτελέσματα.

Η σωστή διατροφή, ο καλός βραδινός ύπνος, η άσκηση, τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης, η σωστή στοματική και σωματική υγιεινή, καθώς και τα προγραμματισμένα ιατρικά τσεκάπ δρουν αποτρεπτικά και ευεργετικά προάγοντας συνολικά το ευ ζην.