Τα προϊόντα μας

Kalliston Λευκά Όρη Οδοντόβουρτσα με ίνες ενεργού άνθρακα
31 Ιουλίου, 2020
Glorysmile Teeth Whitening Pen
1 Ιουλίου, 2019
Show all

Glorysmile Organic Coconut Oil Pulling

16.99

Λευκό χαμόγελο και στοματική υγεία με τις ευεργετικές ιδιότητες της καρύδας

Λευκό χαμόγελο και στοματική υγεία με τις ευεργετικές ιδιότητες της καρύδας

Με 100% βιολογικό λάδι καρύδας και μέντας
το Glorysmile Coconut Mouth Pulling Oil είναι η νέα τάση στη στοματική υγιεινή, βασισμένη στην πανάρχαια Αγιουρβεδική τεχνική των στοματοπλύσεων με έλαιο καρύδας.

Σύμφωνα με σύγχρονες επιστημονικές μελέτες, οι στοματοπλύσεις με έλαιο καρύδας ενισχύουν την καλή στοματική υγεία συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της πλάκας και της ουλίτιδας, στην εξάλειψη ιών και βακτηρίων και στην ενδυνάμωση των ούλων και της οδοντοστοιχίας.

Οι καθημερινές πλύσεις με το Glorysmile Coconut Mouth Pulling Oil μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα λευκότερο χαμόγελο και να προστατεύσουν την υγεία της στοματικής κοιλότητας!


Κωδικός προϊόντος: OilPulling Κατηγορία:

Τι είναι;

Ένα αξιόπιστο, ασφαλές, γρήγορο και εύκολο σύστημα λεύκανσης και ενίσχυσης της στοματικής υγιεινής που βασίζεται στην πανάρχαια Αγιουρβεδική ευεργετική τεχνική των στοματοπλύσεων με έλαιο καρύδας!

Πλεονεκτήματα

Λευκότερα δόντια, ευχάριστη αναπνοή και στοματική υγιεινή με ένα προϊόν από 100% οργανικό λάδι καρύδας που βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκας, στην καλή υγεία των ούλων και την απορρόφηση των τοξινών, ιών και βακτηρίων από τη στοματική κοιλότητα.

Λευκότερα δόντια, ευχάριστη αναπνοή και καλή στοματική υγιεινή χάρη στο 100% βιολογικό λάδι καρύδας και μέντας.

Καθημερινή Εύκολη Χρήση

5-10’ στοματοπλύσεων την ημέρα είναι αρκετά για ένα υγιές, αστραφτερό χαμόγελο!

Με την καθημερινή χρήση του Glorysmile Coconut Mouth Pulling Oil μετά το βούρτσισμα απολαμβάνεις λευκότερα δόντια, καλύτερη στοματική υγιεινή και καθαρή αναπνοή! Μπορείς να το χρησιμοποιείς και συνδυαστικά με το Glorysmile Teeth Whitening Kit και Glorysmile Teeth Whitening Pen, πάντα σαν το τελευταίο βήμα για ένα αστραφτερό χαμόγελο!

Πώς λειτουργεί το Glorysmile Organic Coconut Oil Pulling;

Το Glorysmile Coconut Mouth Pulling Oil αποτελείται από 100% οργανικό λάδι καρύδας και λάδι μέντας και βασίζεται στην πανάρχαια Αγιουρβεδική ευεργετική τεχνική των στοματοπλύσεων με έλαιο καρύδας. Έρευνες υποστηρίζουν πως οι στοματοπλύσεις με έλαιο καρύδας βοηθούν στην καταπολέμηση της πλάκας καθώς και στην καλή υγεία των ούλων. Επίσης βοηθούν στην απορρόφηση των τοξινών, ιών και βακτηρίων από τη στοματική κοιλότητα. Κάνοντας στοματοπλύσεις σε καθημερινή βάση ενισχύεις τη στοματική σου υγιεινή και αποκτάς λευκότερα δόντια και ευχάριστη αναπνοή!

Κάθε πότε μπορώ να χρησιμοποιώ το Glorysmile Organic Coconut Oil Pulling;

Το ιδανικότερο είναι να χρησιμοποιείς το Coconut Mouth Pulling Oil σε καθημερινή βάση μετά το βούρτσισμα για να απολαμβάνεις λευκότερα δόντια, καλύτερη στοματική υγιεινή και καθαρή αναπνοή! Μπορείς να το χρησιμοποιείς και συνδυαστικά με το Glorysmile Teeth Whitening Kit και Glorysmile Teeth Whitening Pen, πάντα σαν το τελευταίο βήμα για ένα αστραφτερό χαμόγελο!

Πόση ώρα χρειάζεται να κάνω στοματοπλύσεις με το Glorysmile Organic Coconut Oil Pulling;

5-10’ στοματοπλύσεων την ημέρα είναι αρκετά για ένα υγιές, αστραφτερό χαμόγελο!

Αποστολή

ΕΛΛΑΔΑ

Παράδοση στο σπίτι:
– Κανονική παράδοση – 5 EURΟ / ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 EURΟ

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.
Οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες.

Πληρωμή

Διαθέτουμε τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

– Visa
– Mastercard
– Paypal

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: Στο The Smile Point έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθώς και την ασφάλεια των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας μας για να μπορούμε να σου παρέχουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία αγοράς.